Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 13.04.2012, 23:44   #58
betu
wolny strzelec

betu's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Slubice
Motocykl: RD07a
Przebieg: 61000
betu jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 5 dni 23 godz 35 min 27 s
Domyślnie

Cytat:
NA ostatnim zdjęciu to chyba wejście do radia a ta mała skrzynka chyba służyła mu jako włącz/wyłącz zasilenia gniazd zapalniczki
Tam byla wczesniej jakas antenka-na magnes nawet-ale juz odlaczona-wiec radio i moze bylo

Cytat:
Betu tak ciekawości ile za nią zapłaciłeś?
MOzna powiedziec ze dostalem ja "w spadku".Nie stac by mnie bylo narazie na taki sprzet-wiec posiadanie jej sprawia mi podwojna radosc

Cytat:
Za dużo tych dupereli, ten przełącznik od lampki nocnej jest super, ja bym to wszystko wywalił, tzn.kabelki i na nowo podłączył w miejsca niewidoczne
Staram sie :-) Odlaczylem juz alarm,ta antenke,dwa liczniki rowerowe,zostaje mi ta skrzynka (sa do niej dwa bezpieczniki i pelno okablowania) i pewnie cos sie jeszcze znajdzie.
Cytat:
Ładnie cyka, choć obroty za szybkie. Ustaw pokrętełkiem na gaźnikach z lewej strony na 1100
NIe mam ssania,boje sie ze jak dam na 1100 to zaraz zgasnie na zimnym.Czy to bedzie duzy problem z brakiem ssania?Bylo dzis kolo 8 st C,a zapalil.

Cytat:
A że wydaje inny dzwięk to może tłumik tak pyrta
Mnie sie ten dzwiek bardzo podoba,sasiadom na dzialkach obok chyba nie az tak-bo ktos tam darl jape jak dalem na 4000-nie bardzo rozumiem czemu :-P
betu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem