Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.04.2012, 19:40   #8
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 dni 10 godz 57 min 33 s
Domyślnie

potwierdzam co pisze fxrider - miałem i mam najprostsze i najtańsze mocowanie na 60tkę na kierę w XL i przeżyło naprawdę niejedno. teraz muszę coś zakombinować w teresce bo niestety nie mam miejsca na kierownicy ALE wiem jedno, ze na pewno nie kupię żadnego rama ani nic takiego. dalej będzie to uchwyt rowerowy pewnie w miejscu zegarów.
mam uchwyt garmina samochodowy do 60tki z przyssawką na szybę - podczas jazdy trzęsie się to g..wno jak pies srający pestkami od brzoskwiń ;/ nie wyobrażam sobie czegokolwiek takiego w motocyklu, zwłaszcza zjeżdżającym w off.

poza tym - jestem fanem 60tki. uważam subiektywnie, że kupiłem raz i nie muszę się juz zastanawiać nad żadnym innym urządzeniem. baterie spokojnie wytrzymują calutki dzień jeżdżenia więc nie trzeba się szczypać nawet w żadne zasilania, może trochę 'guzikologia' jak to napisał fxrider, jest trochę mało intuicyjna ale spokojnie można się jej nauczyć i przyzwyczaić. nie zmienię jej na nic innego chyba, że się zepsuje...
w ub roku naprawdę sporo kilometrów nawinąłem off i wrzucałem w nią tracki robione na kompie... żadnych problemów z widocznością, czytelnością itd.
sorry za trochę OT
pozdrawiam
matjas