Pozdrowienia z u1bator. Odpoczywamy tu dwa dni. Male naprawy, spawanie stelaza pod kufer po mojej glebie, zmiana opon znowu na szose i inne.
W glwowie mam taki metlik ze anawet nie potrafie przefiltrowac swoich mysli i ich tu wylac. Afry generalnie daja rade. Pokochalem ten motocykl jeszcze bardziej.
Mam maly problem. Pali mi bezpiecznik od rozrusznika, Jak narazie stalo sie to tylko 3 razy na przestrzeni tygodnia. Sprawdzilem w kostki przekaznika rozrusznika i inne, wsio ok. aku i ladowanie ok. 2 razy stalo sie to podczas jazdy a raz przy odpalaniu. przy nacisnieciu startera spalilem dwa bezpieczniki. po odlaczeniu pompy przestalo. czy mozliwe jest to ze to pompa? wwymienialem styki bo te zmienione przed wwyjazdem czesto sie zawieszaly. pomozecie?

jak mozecie wyslijscie jakies podpowwiedzi smsem. z bramki internetowej:
www.sms.orange.pl jest za free.502 jeden szesc dwa 533. z gory wielkie dzieki
Deny. Szkoda ze nie udalo sie do magadanu dojechac ale tak jak mowisz sa pewne czynniki... u nas jak narazie wszystko ok ale jeszcze masa kilometrow. Dzis do hotelu dojechal Niemiec ktory zlamal noge w Mongolii.
Jak mozesz to wyslij smsem do Grandy namiary gdzie mozemy zostawic graty. Nastepny dostep do netu nie predko.
Pozdrawiamy!
p.s.
moze nie wszuscy wiedza ale mamy strone wyprawwy na fb:
http://www.facebook.com/Magadan2012