08.09.2012, 09:33
|
|
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
Cytat:
Napisał grabbie
Chlopaki, wszystko fajnie tylko jakis skurwiel albo kilku takich mnie okradli w Zablijaku!. Uwaga na kemping IVAN DO!.
Rozcieli,mi podloge w namiocie i wyciagneli ze srodka ciuchy i jedna torbe Buse. Z motocykla zginal tankbag motodetail. Generalnie stracilem wszyskie ciuchy na moto, z butami wlacznie, podpinki do tychze, obydwie detki, smar do lancucha, ladowarki,do tel i foto, mapy, przewodniki, pamiatki, windstopper, krzesiwo, dwa noze i Bog, wie co jeszcze. Generalnie kolo 3kzl.
Teraz jestem juz w Grecji. Jade jak bidny turysta z wietnamu, w bluzie i jednych usyfionyh przez albanskie szutry spodniach a aparat mam przewieszony przez ramie, bo pokrowiez tez nog dostal. Przejebka na calego.
Jutro juz tylko Sarande i troche luzu na wybrzezu. Z racji strat grecje w calosci odpuszczam, zwlaszcza ze wacha tu po 1,80 :/. Pozdrowionka!
|
No niefajnie że Cię okradli, ale to nauczka chyba. A toto z wyglądem to opisałeś mnie chyba całkiem dobrze  Juz się też nauczyłem, że nie ma sensu drogich rzeczy na sobie mieć. Bo nie dość że traktują cie jak niemiecką ciote na moto to jeszcze może się zniszczyć i będzie szkoda ciężkiej kasy.
|
|
|