Jestem, jestem i będę. Winko El Sol zawsze w każdej ilości. Miejsce dowolne byle koło mnie
Co do czcionki to problem wynika z tego, że pewnie piszesz w edytorze i potem wklejasz.
Lepiej po wklejeniu zaznaczyć tekst i wtedy ustalić rozmiar i krój czcionki. Polecam Arial, bo Times New Roman, którego używasz jest mniej czytelny

Albo nie definiuj kroju i wielkości to będzie domyślny

A fotki to luzik
Zamiast robić tak:
Zachciałomi się trochę ciepła. Wyscy mówią że na południu nawet jesienia jest ciepło no to co trzeba sprawdzić. Poniedziałek 11 00 ruszam. Razem ze mna rusza deszcz. W drodze na wylotówke zmieniam plan nie krakowską na Chyżne lecz katowicką na Cieszyn. Wczesnym popołudniem przekraczam granicę. Właściwie jaką granicę miejsce po niej. Jedynie slalom między barierkami zachęca do zwolnienia i tyle zostało po granicy. Ciągne dalej. Jakies 15 km od granicy droga zastawiona słupkami i wszyscy zjeżdżają w prawo.
Zrób tak:
Zachciałomi się trochę ciepła. Wyscy mówią że na południu nawet jesienia jest ciepło no to co trzeba sprawdzić. Poniedziałek 11 00 ruszam.
Razem ze mna rusza deszcz. W drodze na wylotówke zmieniam plan nie krakowską na Chyżne lecz katowicką na Cieszyn. Wczesnym popołudniem przekraczam granicę. Właściwie jaką granicę miejsce po niej. Jedynie slalom między barierkami zachęca do zwolnienia i tyle zostało po granicy.
Ciągne dalej. Jakies 15 km od granicy droga zastawiona słupkami i wszyscy zjeżdżają w prawo.
Oczywiście pognęb Wiecznego cobyś nie wstawial fotek jako "załączniki" tylko linki do "picassy"