Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07.10.2012, 07:10   #21
Neno

Neno's Avatar

Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
Neno jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mirmil Zobacz post
Ale fajnei piszesz!
Dzięki

Cytat:
faktycznie twoje moto troche zaczelo grymasic tamtego dnia i zwlaszcza pod strome wzniesienia nie chcialo jechac, a przednie zawieszenei stukalo denerwujaco.
Wszystko już zrobione. Powodem był źle zamontowany jeden z króćców wystających z filtra powietrza. Dostało się trochę brudu do gaźników i taki efekt.
Gaźniki wyczyszczone, zamontowane - dalej nie składałem bo robiłem to wczoraj po ciemku. Zaczekam do poniedziałku, skontroluję i poskładam dalej. Zawiecha też zrobiona - czy dobrze to będę wiedział pewnie w weekend jak na jakiś mały test wyskoczę na lokalne szutry.
Linka sprzęgła też była tak zasyfiona, że hoho. Wyczyściłem jakimś czymś 6w1 w poniedziałek postaram się dokopać do jakiegoś info w stylu czym to smarować ( o ile w ogóle).

Cytat:
Ale jak na pierwszy raz w gorach i tak bylo super, wyszla z Ciebie ulanska fantazja i odwaga
Fantazja to może i tak ale odwaga... prawie w portki narobiłem w niektórych miejscach

Cytat:
pogoda nam sie udala, rewelacja, widoki ,towarzystwo, nastroj...
Pogoda - super
Widoki - mało widziałem bo za bardzo byłem przejęty jazdą
Towarzystwo,nastrój - to fakt, czułem się jak bym z lustrem pojechał albo z drugim ja A ja siebie bardzo lubię A pościg to do końca życia będę pamiętał
Neno jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem