Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.10.2012, 10:47   #207
Ivi
covax

Ivi's Avatar

Miasto: Podlaska wioska
Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze
Galeria: Zdjęcia
Ivi jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 1 dzień 13 godz 58 min 56 s
Domyślnie

Jak tak piszom i dziekujom to i ja napisze. Dziekuję za kolejny super Rajd, dla mnie chyba będzie najważniejszy bo w końcu udało mi się wylądować w kałuży i poczuć wspaniałe właściwości błotka na własnej twarzy . Frekwencja nam dopisała, dużo Nowych do nas dołączyło pewnie nie długo pojawią się na forum . Klimat na Podlaskim znowu był taki jak być powinien, udało się nawet coś zaśpiewać " Choć, choć , choć tu na siano.............".
Ja to chciałam podziękować oczywiście Wasilkowi, za to,że jak piszcze, że może źle że namioty, że ludziom tyłki zmarzną, że będzie deszcz i śnieg to On mnie zawsze sprowadza na ziemię i wie,że będzie dobrze (chyba ma jakieś układy, że pogoda jest zazwyczaj tak a jak być powinna) , dziękujem Pioterowi za On wie co no i chłopakom- Ziembie, Poniatowi, Wojtom dwóm za traskę ( krowy na pewno były zaplanowane ).
Jeśli chodzi o wpisowe, może nie wszyscy po prostu mnie usłyszeli, albo nie przeczytali kartki , kto jednak chciałby a nie dał, to niech napisze do mnie na a - podam numer konta.