Cytat:
Napisał piotreklodz
Buli, piszesz o Xr 400 porównując ją do ttr czy masz na myśli 650r?
Wally, dla mnie ttr jest zdecydowanie zbyt nudna, wsiadłem - 1, 2,3 za wiele się nie dzieje, 4,5... i nic - dosłownie traktorek, jedzie bo jedzie. Szukam czegoś co da trochę więcej zabawy i dlatego pytam o xr 400 bo obawiam się że też jest trochę za słaba, wiesz że kawał kloca ze mnie
Ostatnia przewinęła się ładna sztuka do sprzedania i zamierzam jechac w niedziele ją obmacać.
|
jakby ci to powiedzieć , górę na Piątkowisku pewnie znasz Ja to za męki jestem ale mogę ci powiedzieć że TTR wjeżdża z każdej strony na sama górą pod odpowiednim kierownikiem już i tak nie pierwszej młodości ,na pewno dużo adrenaliny zapewni ci 2T bo myślę ze XR 400 tez będzie nudna , tak jak pisałem xr koziołek TTR traktorek ale bez przesady , ważne jest też przełożenie, łańcuch, TTR jest motorkirm uniwersalnym i oszczędnym nie mylić z XR 400/250 nieraz mam okazję powozić się i nie żebym reklamował ten model ale nie jest on taki
ostatni chociaż ma wadę nie ma fabrycznego ręcznego odprężnika ale można to przerobić . Nawet super sprzęt sam nie pojedzie co można było zobaczyć na Podlasiu stara DR paląca więcej oleju niż Pb potrafiła zawstydzić super sprzęty ale to już inna historia