Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15.11.2012, 23:47   #25
wolly

Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
wolly jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 3 dni 22 godz 43 min 27 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał piotreklodz Zobacz post
Buli, piszesz o Xr 400 porównując ją do ttr czy masz na myśli 650r?

Wally, dla mnie ttr jest zdecydowanie zbyt nudna, wsiadłem - 1, 2,3 za wiele się nie dzieje, 4,5... i nic - dosłownie traktorek, jedzie bo jedzie. Szukam czegoś co da trochę więcej zabawy i dlatego pytam o xr 400 bo obawiam się że też jest trochę za słaba, wiesz że kawał kloca ze mnie

Ostatnia przewinęła się ładna sztuka do sprzedania i zamierzam jechac w niedziele ją obmacać.
jakby ci to powiedzieć , górę na Piątkowisku pewnie znasz Ja to za męki jestem ale mogę ci powiedzieć że TTR wjeżdża z każdej strony na sama górą pod odpowiednim kierownikiem już i tak nie pierwszej młodości ,na pewno dużo adrenaliny zapewni ci 2T bo myślę ze XR 400 tez będzie nudna , tak jak pisałem xr koziołek TTR traktorek ale bez przesady , ważne jest też przełożenie, łańcuch, TTR jest motorkirm uniwersalnym i oszczędnym nie mylić z XR 400/250 nieraz mam okazję powozić się i nie żebym reklamował ten model ale nie jest on taki ostatni chociaż ma wadę nie ma fabrycznego ręcznego odprężnika ale można to przerobić . Nawet super sprzęt sam nie pojedzie co można było zobaczyć na Podlasiu stara DR paląca więcej oleju niż Pb potrafiła zawstydzić super sprzęty ale to już inna historia
wolly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem