Cytat:
Napisał Tommy
Doświadczenie mojej żonki jest marne. dwadzieścia lat temu podkradała ojcu motor WSK'e. Nawet nie pamięta ile biegową. Żonka ma 166cm wzrostu i zależy czy przed jedzeniem około 55kg wagi. Zdecydowanie nie preferuje bezdroży, wystarczą asfalty środkowej Polski. Mój kolega znający się w temacie podpowiada nam V-Strom 650. Aha, musi być czerwony  . Podpowiadajcie wedle Waszego doświadczenia. Dzięki.
I jeszcze jedno - może znacie jakieś komis w Kuj-Pom aby móc się przymierzać do ewentualnych waszych wskazówek.
Pozdrawiam
|
przy takich parametrach, raczej nie decydowałabym się na smoka o wadze 190 plus z opcją braku kontaktu stóp z matką ziemią
.. szukajcie czegoś z rodziny 250 lub 450ek, Honda Dominator, Suzuki DR, lekkie moto na początek, zasada jak nie ogarniasz rumaka to warto aby moto ci nie przeszkadzało w jeździe, a raczej "pomagało" przy szkoleniu jazdy i techniki....
lepiej zacząć na czymś mniejszym łatwym, oswoić się z jazdą i doszkolić technikę niż walczyć ze smokiem !!!!
warto poprzymierzać się do maszyn na żywo, bo czasemm wybory zza klawiatury okazują sie nietrafione...
3mam kciukii za owocne poszukiwania