Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05.12.2012, 12:20   #97
Mirmil

Mirmil's Avatar

Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Mirmil jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dariusz Godawa OP Zobacz post
Nie bardzo zrozumiałem co tam w tym Mamfe ? Załadowali Charliego na 6x6 ? i śpią w Mamfe czy jak ? Widzę na spocie ze jeszcze tam są.

Chłopaki, juz tylko 500 km do mnie. Cizia, Zyke nie dajcie się - Bamenda, Bafoussam, Bafia i jesteście u mnie. Namiary: 3.792758° 11.535551° ale nie ten duży dom to sasiad, zaraz za nim mur z pustaków który niesmiało obrasta zielonymi listkami pnączy. Na Google earth tego nie widac bo stare foto.
Jak dojedziecie do centrum stolicy,to pozniej trzeba sie kierowac na duze lotnisko (cywilne)
Wyjezdzacie z centrum na droge N2.
Mijacie po lewej stronie lotnisko wojskowe.
Ok 1,5 km dalej mijacie po lewej rece apteke PHARMACIE DODZA
Kawalek dalej tez po lewej stronie MR SZAKAL sprzedaje motocykle,nie skutery,ale prawdziwe, duze.
ok 400 metrow dalej dojezdzacie do malego skrzyzowania, po lewej stronie bedzie hotel AUBERGE BLUE. Ale jest taki maly,ze mozna go przegapic ,Ale kazdy o nim wie.
Tam najlepiej poprosic mototaxi,zeby zaprowadzila do DOMU KIEROWCY KONSULA. Kazdy o tym domu wie. Czyli z glownej drogi sprecacie w lewo, po 400 metrach asfaltu maly rozjazd, skrecacie znowu w lewo,prawie pod katem prostym, a pozniej to juz wyschniete bloto.
Foyer jest kilkaset metrow dalej