Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25.12.2012, 22:59   #23
pałeł
gsm: 512242193

pałeł's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
pałeł will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 3 godz 13 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dzieju Zobacz post
Jeśli uważasz że to mało ważne to zamieńmy wszystkie posty w bełkot bez jakichkolwiek zasad pisowni.
Tak , jest to ważne dla wszystkich którzy cenią sobie polską mowę jak i pisownię.
Dla przykładu dziś parę godzin posiedzialem na forum Vectry na którym jestem od parunastu lat.
I wiesz co? nie trafiłem na żadne olewanie pisowni jak też kulturalnego wysławiania się.
Może jesteś człowiekiem któremu jest to obojętne ale pozwól łaskawie pozostałym setkom forumowiczy na trzymanie poziomu.
drogi kolego jeśli czujesz ze zabraniam komu kolwiek trzymania poziomu to raczej jesteś w wielki błędzie

na marginesie głupio jest edytować posta na który była już odpowiedz udzielona dwie minuty wcześniej

przypomnę ci i może paru osoba też
nie ma obowiązku odpisywania na każdy post czy watek

chcesz odpowiadasz, chcesz nie.
jeśli odpowiadam na watek po mongolsku to nie płacze ze nie był po polsku!! jeśli chce - odpowiadam, nie rozumiem pytania nie odzywam się lub proszę o zadanie pytania raz jeszcze w języku który rozumie.
to przecież takie proste .
to pytający dba oto aby jego rozmówcy go zrozumieli i udzielili mu odpowiedz o jaka prosi.

ps forum vectry mnie zwyczajnie .... i powiedzmy ze złamałem regulamin w tym miejscu

pozdrawiam cie serdecznie i nie odbieraj tego personalnie lecz jako głos sprzeciwu przeciw takiej jakości moderacji forum nie podoba mi sie to i tyle