Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 14.02.2013, 12:40   #47
Miszel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał sizyrk Zobacz post
Panowie czytam te wasze eseje i coraz mniej wiem.......
Nie dziwię się - to normaly objaw po zadaniu pytania: "co kupić?"

No więc jeszcze raz:
1. Generalnie zostań przy Garminie, bo ma mnóstwo map na cały świat - komercyjnych i darmowych.

2. Jeśli nie ograniczają cię zbyt mocno finanse, to wróć do mojego posta:
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...7&postcount=35
i rozszerz go o uwagi fxridera - są trafne!

3. Jeśli masz mniej kasy, to: a\ zastanów sie nad 78s. Patrz na to co napisał o nim gumbas i fxrider - ja się z nimi zgadzam. To b.dobra nawigacja z dziwnie umieszczonymi klawiszami; b\ czekaj na nowy model Oregona (600/650) - plotki mówią, że ma się ukazać w marcu. To obiecujący model, ale wielka niewiadoma - tradycyjnie u Garmina na początku będzie pewnie niedopracowane oprogramowanie, ale pierwsze opisy wyglądają bardzo ciekawie; c\ zwróć uwagę na serię zumo. To nawigacja motocyklowa, ale raczej typowo na szosę (choć oczywiście w teren też da radę - to zależy głównie od map które załadujesz). Ja znam tylko stare zumo550, ale teraz są już dużo nowsze. NIestety niewiele o nich wiem.

4. Jeśli masz naprawdę mało kasy, to natrudniejsza sprawa. NIe wiem co byłoby najlepsze. Ja pewnie bym kupił coś absolutnie najtańszego i po miesiącu/dwóch, gdy nawigacja ostatecznie już padnie, wiedziałbym z doświadczenia co naprawdę mam kupić.

Zdrówko,
Miszel

Ostatnio edytowane przez Miszel : 14.02.2013 o 12:48
  Odpowiedź z Cytowaniem