Wątek: Proste GPS'y
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03.11.2008, 12:38   #29
samul

samul's Avatar

Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
samul jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Zoltan Zobacz post
Kropka (a dokładniej kropka jak stoisz, strzałka jak się ruszasz) na mapie to najstarszy i wg mnie najlepszy sposób oglądania nawigacji..

Widok 3D ( a już przy dużym przybliżeniu to już musowo) sprowadza korzystającego do wykonywania slepo polecen: skręć w prawo, skręć w lewo, a jak w maliny wyprowadzi, to nawet "przepraszam" nie powie ..

No i tak naprawdę to nie wiesz gdzie byłeś, którędy jechałeś i gdzie jesteś.. po prostu skręcałeś tam, gdzie kazali..

Prowadzi to do wtórnego debilizmu, czego najlepszym dowodem są Angole którzy bez TT do roboty z domu nie trafią
Zebys wiedzial! Wczoraj mowili w radiu, ze jakas Polka wpierniczyla sie do jeziora samochodem, pomimo znakow zakazu itd., bo jej GSP tak podawal droge i ch...!

Szukam sobie tez nawigacji, ale po to o czym mowi dj.1, zeby znalezc camping albo zarcie albo jakas wioseczke, jak jestem w obcej okolicy, po calym dniu jazdy i ostatnia rzecz na jaka mam ochote to rozkladanie mapy albo wypytywanie sie lokalsow, z ktorych kazdy pokazuje w inna strone!

samul
samul jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem