Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.03.2013, 00:34   #35
wilczyca

wilczyca's Avatar

wilczyca jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał kowal73 Zobacz post
Otyłość od razu, to że właściciel jest duży to nie znaczy że maszynka ma być ospała :P
Foch
Foch? a... foch... Gdybyś zobaczył ten podjazd, też byś strzelił focha. Bardzo się zżyłam z białym potworkiem przez tych kilka dób. Nie mam mu nic do zarzucenia. Ba, lubię go!

Cytat:
Napisał ruda Zobacz post
Pudla? Pudla? Ten pudel to o najwspanialszym Iveco na świecie?
Już biała orka brzmi poważniej
Toż to demon prędkości jest... przelotowa 100 km/h jak Kowal śpi i nie patrzy...
Oczy otworzy i przelotowa wraz ze spalaniem spada znacznie

Dodam jeszcze, że to wspaniałe jest uczucie pakować moto w śniegu a później na rozgrzanych piaskach Erg Chebbi sobie pojeździć
Oj, nie wiedziałam, że ma swoje imię, dlatego nazwałam go Pudelkiem, w kontekście pieszczotliwym oczywiście - odrobinę nawiązując do pudełeczka, bo dużo się w nim mieści, do białej maści i przytulności. Czyż nie brzmi to przekonująco?
A wiesz, że zauważyłam podobną prawidłowość? Z tą przelotową i spalaniem pod nieświadomość płci przeciwnej? Może tylko kobiety budzą w najwspalniaszym-Iveco-na-świecie takiego demona?
I - tak - to jest wspaniałe uczucie. Czekam teraz na drugą wiosnę w tym roku. Tym razem na południu Polski. Ta afrykańska była cudna...

DSC05636 (Kopiowanie).JPG

Cytat:
Napisał Johnny_KTM Zobacz post
pozwolę sobie zauważyć, lub mieć przynajmniej nadzieję, że runda honorowa nie została jeszcze zakończona...
Może źle się wyraziłam. To koniec mojej rundy. W busiku ostała się jeszcze jedna marokańska pomarańczka. Całkiem słodka. Dobrze jej tam, nie martw się. Wróci do domu.
wilczyca jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem