Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.03.2013, 09:59   #76
edar

edar's Avatar

Miasto: Chojnice
Motocykl: RD07c
edar jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 9 godz 25 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wilczyca Zobacz post
Nie podejrzewaliśmy, że już teraz uda nam się zebrać komplet uczestników - impreza cieszy się coraz większą popularnością. Zamek ma ograniczoną pojemność i chociażby z tego względu musieliśmy zamknąć wrota rejestracyjne. Prosimy Was o wpłatę do końca miesiąca, ponieważ wiemy, że nie wszyscy zarejestrowani będą mogli stawić się w połowie maja w Grodźcu i chcielibyśmy dać szansę tym, którzy nie zdążyli się zapisać, a również zależy im na udziale. Stąd skrócenie czasu wpłat. Jeśli z końcem tego miesiąca zrobi się trochę miejsca, otworzymy na chwilę rejestrację powtórnie - tym razem potwierdzeniem uczestnictwa będzie wpłata. Co roku uczymy się czegoś nowego
I ja nie podejrzewałem że zasady mogą ulec zmianie i wiedząc że mam czas do końca kwietnia, zaplanowałem sobie ten wydatek z kwietniowej wypłaty, w końcu idą święta i są inne wydatki. I ja się uczę co rusz czegoś nowego i potem to stosuję. Więc jak już się nauczyliście, zastosujcie to może na IZI MITING 2014. Szkoda bo fajnie było w zeszłym roku
edar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem