Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.03.2013, 23:16   #8
kuntakinte

kuntakinte's Avatar

Miasto: Tychy (PL) Hannover (D)
Motocykl: RD04
Przebieg: 112000
kuntakinte jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 14 godz 39 min 31 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał betu Zobacz post
Troche poszedłeś po bandzie-w opinii klientów tylko jeden pisał negatywnie-reszta raczej na plus.
Mam ta sama "torbę" bez kluczy i jestem z niej zadowolony.

Powiem na zakończenie ze moim zdaniem za 170 zl taki komplecik to dobra oferta.
Gdyby ta oferta była wcześniej w Louis kupiłbym na pewno.
Ale co ci wielce opisali? Ze duza ilosc kluczy i ze woza je ze soba na wyjazdach? Hmmm, dla mnie nie jest opinia o jakosci.
Ci ktorzy troche bardziej przygladneli sie tym narzedziom, lub nimi cos naprawiali, stwierdzili ze jakosc nie przekonuje, ze kombinerkami nie mozna przeciac bo krzywo sie schodza, ze punkty krytykowane wczesniej nie zostaly poprawione...

Louis ma w swoim sortymenice bardzo duzo kluczy w bardzo dobrej jakosci za nie wysokie pieniadze. Sam uzywam kompletu kupionego w Louisie i jestem bardzo zadowolony.

Rothewald dla mnie nie jest firma produkujaca narzedzia a raczej jakis "labeler" ktory na produkty bardzo roznej jakosci przykleja tylko swoja naklejke.

Mialem duzo rzeczy tej firmy w rekach. Sa np miedzy innym wozki na narzedzia za ciekawa cene. Na zdjeciach pieknie wszystko wyglada ale jesli sie ma mozliwosci przed zakupem tego dotknac, poruszac... to czlowiek sie napewno bedzie rozczarowany, poniewaz nie pomyslalby ze wozek na narzedzia "pseudoniemieckiej" nazwy, bedzie z metalu jakby od konserw rybnych, w ktorych juz po wypakowaniu jest ciezko domknac szuflady, poniewaz wszystko sie wygina na lewo i prawo.

Wszystko tez zalezy od podejscia do produktu i oczekiwan. Bedac swiadomym ze wszystko nie duzo kosztowalo, czlowiek moze byc zadowolony.

Osobisci kupilbym sama torbe i do tego dobral narzedzia dobrej jakosci.

Ostatnio edytowane przez majki : 23.03.2013 o 14:59
kuntakinte jest offline