Y!
No dobra - mocowania obiecałem pokazać to pokazuję.
W czasach kiedy można to było kupić, komplet wyglądał tak:
tyle że na tej focie brakuje jeszcze takich dupnych moletowanych nakrętek z Alu.
Montuje się to tak:
Nowa seria miałaby poprawioną konstrukcję w taki sposób, że centralna śruba trzymająca obracaną płytkę byłaby z nią na stałe skręcona. Dzięki temu wygodniej się operuje płytką.
Solidność szpeju jest naprawde potężna - Podos opowie jak było... Zgubił wcześniej jedną płytkę bo nie dokręcił nakrętki, a potem rozpieprzył kufer o skałę. Mocowanie wytrzymało bez skazy, mimo braku jednego zaczepu...
Zwróćcie też uwagę że w kufrze na dole nie ma zadnych sterczących łbów śrub itp dupereli - dzięki czemu bagaż się nie szarpie na wyjebach.
To tyle z przeklejenia.
Teraz skrót info o ewentualnych zamówieniach:
Cena za komplet mocowań na jeden kufer wynosi 160 zł.
Materiału jest na osiem kompletów i tyle musze zamówić jednorazowo. Obowiązuje 100% przedpłaty przed uruchomieniem produkcji.
Czas realizacji to ok 2-3 tygodni (zalezny od podwykonawcy detali ciętych laserem).
Wykonawca nie będzie tego wysyłał po ludziach, bo nie. Wyśle wszystko mi, a ja roześlę dalej, więc do w/w ceny chciałbym zwrot kosztów wysyłki.
Teraz macie temat do przemyśleń, tym bardziej że oryginalne TT nie sa wiele droższe (ale bez podkładek wzmacniających).
Jeśli zbierzemy chętnych na te 8 kpl, to roześlę wam na PW dane do przelewu i jak wpłynie całość kasiury to złożę zamówienie.
Jak na razie zadeklarowali się:
- MUTT - 3 kpl.
- Puszek - 2 kpl.
Oczekują na chętnych jeszcze 3 kpl i możemy uruchomić zamówienie.
No i to chyba wsio w temacie.
Zdrowia!
P.S.
A tu Kolega Bążur proponuje swoje mocowania, które wydają się być całkiem kompatybilne i znacznie tańsze:
OGŁOSZENIE