Wątek: Buty
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09.11.2008, 04:12   #228
petrosbike

petrosbike's Avatar

Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
petrosbike jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 godz 21 min 59 s
Exclamation Zakup

Cytat:
Napisał 7greg Zobacz post
@petrosbike. Faktycznie masz rację. Te rzepy są do regulacji łydy. Po prostu 5 lat temu wyregulowałem i zapomniałem o nich

Buty są dosyć dopasowane, jeżeli masz skórzane, obcisłe spodnie do pół łydki to pewnie włożysz do środka. Typowych długich spodni tekstylnych nie.

Do chodzenia są super wygodne. Mam też Sidi i są gorsze. Zamki przez 5 lat nie zawiodły ani razu.
Moi drodzy motonici , afrykanerzy i trampiarze musze sie pochwalic wielkim sukcesem:: otóz po wielu trudach zakupiłem TRANS OPEN GTX !!
Powiem jedno -takich
wygodnych butów to jeszcze w zyciu nie miałem. Numer 48 i jak ulał!
Jednak niemcy jak cos zrobia to jest perfekt. Skóra piekna, matowa czerń az mi zona zazdrości . Jestem cały Very Happy.
Na razie w nich chodziłem po dywanach i parkiecie - hmmm troche blacha drapie powierzchnie, ale nawet zona niebardzo mnie skrzyczała bo tez je podziwia
Chodzenie wygodne jak w kozaczkach. Jeszcze nie jezdziłem na moto bo jestem w trakcie poszukiwania tarczy i klocków do transalpa(PD06)
Wczoraj buty przyszły, poszedłem do garazu sie przymierzyć na moto i dojrzałem że tarcza dojrzała do wymiany. Po pomiarach okazało sie że ma 4,1 mm czyli . Jakie tarcze i gdzie polecacie no i klocki dobre?
Przy okazji zapytam o wazna rzecz- jak ustawic wajche biegów na trampie?
Nie pasuje mi teraz do nowych butów bo albo za nisko albo za wysoko!
Czy raczej wyzej, zeby sie but lepiej miescił pod wajcha czy w dół, zeby łatwiej było redukowac? nie podnoszac zbyt wysoko nogi?
Jak to robicie zeby w terenie było cacy? a szczególnie podczas jazdy na stojaco?
Acha i cena - no nie powiem spora bo ponad 1300- ( za buty oczywiście)
Jeszcze o butach : do srodka sie mieszcza spodnie tekstylno skórzane Polo Mohawk i jeszcze mam luzu troche- może mam szczupła łydke?
Rzepy z tyłu sa do regulacji łydy ale zakres raczej na plus a nie minus.
Ogólnie buty EXTRA klasa. Zobaczę po pierwszych rajdach w terenie, no i ogólnie po asfaltach.