madafakinges: pewnie za płaski bokami, dzięki
Gawień: dziękuje za odpowiedź, E55 widziałem kiedyś że dwa crossowe nie wchodzą, oba mialy zakrzywione w dól szczeki, ja mam jeden z prosta, może by się to zmieściło ale ciężko to widzę
calgon: widzę, że chcesz mnie trochę odwieść od zakupu, wierze w twoje dobre intencje, dziękuje. Jak najbardziej interesuje mnie używany, chętnie bym kupił, i chętnie pogadam o tym więcej.
Idę do kolegi zostawiam motor przy drodze, chętnie wrzucę kask do kufra.
Jadę motorem coś załatwić, czyli jak wyżej.
Zakupy, czy to spożywczy, czy metalowy.
Po kogoś, jadę sam wracamy w dwójkę, drugi kask do kufra.
Do kolegi pod dom coś podłubać, walizka z kluczami, pierdółki.
Z kolegą koleżanka, na spacer po mieście, i na łono przyrody.
Kufer jest mi zdecydowanie potrzebny, a najlepiej taki gdzie wchodzą kaski których używam, półśrodki się nie sprawdzają.
pozdrawiam wszystkich
ArturS: właśnie tu tkwi mój problem, wszyscy sprzedający piszą, że wchodzą dwa integrale, a nikt nie pisze o kaskach takich jak moje.
Przyzwyczaiłem się do kasków z googlami, lubię takie kaski ze względu na słonce, deszcz, błoto, i większe pole widzenia. Ostatnie lata jeździłem na dwusuwach na kostkach i się przyzwyczaiłem. Taki kask daje spokojnie radę nawet na ścigacza, trzeba tylko pamiętać żeby daszek był zawsze lekko pochylony, powyżej 250 przy wyrównaniu daszka do poziomu, mogła by się chyba głowa odłączyć od korpusu