Cytat:
Napisał luzMarija
Znajomy, zawodowy fotograf kupil ostatnio GoPro black ed. i tylko narzeka na nia. Wiesza sie, stracil sporo nagranego materialu (karty 64G). Do jakosci sie nie czepial, ale irytujacy byl fakt utraty filmow.
Z tego co wyczytal w necie, sporo uzytkownikow GoPro b.e. ma podobne problemy.
Poprzednio dluzszy czas uzywal Sony Action AS15 i nigdy nic zlego nie stalo sie.
Mialem juz kupowac GoPro BE, ale troche mnie to ostudzilo, poczekam jeszcze chwile, moze poprawia wady, albo wezme Hero2, wciaz robi przeciez niezla robote.
|
Gopro hero 3 black ma kilka drobnych wad z którymi można się pogodzić ,wymienie klika z nich:bateria trzyma średnio gadzinę w sony trzyma dwie godziny , jeśli chodzi o zawieszanie to wina leży w karcie ja mam SANDISK 32GB Class 10 i nie ma żadnych niespodzianek ,32 GB przy najlepszych ustawieniach zapisuje tylko półtora godziny filmu , wiec karta musi być z górnej półki , a sony nagrywa ponad cztery godziny filmu z kartą 32GB i karta z dolnej półki sobie radzi , a jeśli chodzi o sony wymienie kilka minusów: żeby cokolwiek zmienić w ustawieniach to trzeba wyciągać z obudowy , bardzo mało akcesoriów , to co jest w pudełku to się do niczego nie nadaje , a ten uchwyt co się niby nakleja na kask to tak jakbyśmy sobie taśmę dwustronną nakleili czyli porażka , a zimą nie ma co używać bo śnieg jest niebieski , za tą samą kasę mamy Gopro hero 2 , według mnie sony nie jest warta swojej ceny.