Wątek: Kamera goclever
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07.06.2013, 18:04   #16
gruby
gadzik

gruby's Avatar

Miasto: Człuchów
Motocykl: ktm adventure
gruby jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 20 min 23 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał luzMarija Zobacz post
Znajomy, zawodowy fotograf kupil ostatnio GoPro black ed. i tylko narzeka na nia. Wiesza sie, stracil sporo nagranego materialu (karty 64G). Do jakosci sie nie czepial, ale irytujacy byl fakt utraty filmow.
Z tego co wyczytal w necie, sporo uzytkownikow GoPro b.e. ma podobne problemy.
Poprzednio dluzszy czas uzywal Sony Action AS15 i nigdy nic zlego nie stalo sie.
Mialem juz kupowac GoPro BE, ale troche mnie to ostudzilo, poczekam jeszcze chwile, moze poprawia wady, albo wezme Hero2, wciaz robi przeciez niezla robote.
Gopro hero 3 black ma kilka drobnych wad z którymi można się pogodzić ,wymienie klika z nich:bateria trzyma średnio gadzinę w sony trzyma dwie godziny , jeśli chodzi o zawieszanie to wina leży w karcie ja mam SANDISK 32GB Class 10 i nie ma żadnych niespodzianek ,32 GB przy najlepszych ustawieniach zapisuje tylko półtora godziny filmu , wiec karta musi być z górnej półki , a sony nagrywa ponad cztery godziny filmu z kartą 32GB i karta z dolnej półki sobie radzi , a jeśli chodzi o sony wymienie kilka minusów: żeby cokolwiek zmienić w ustawieniach to trzeba wyciągać z obudowy , bardzo mało akcesoriów , to co jest w pudełku to się do niczego nie nadaje , a ten uchwyt co się niby nakleja na kask to tak jakbyśmy sobie taśmę dwustronną nakleili czyli porażka , a zimą nie ma co używać bo śnieg jest niebieski , za tą samą kasę mamy Gopro hero 2 , według mnie sony nie jest warta swojej ceny.
1090 R
790 R

Ostatnio edytowane przez gruby : 07.06.2013 o 21:08
gruby jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem