Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02.09.2013, 23:28   #33
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 dni 12 godz 32 min 47 s
Domyślnie

kiedyś u nas też można było legalnie załatwić - sam załatwiałem na IZI meeting #1 a w rok później ci sami co podpisywali mi kwity za pierwszym razem, nie chcieli nawet ze mną rozmawiać bo się zmieniło prawo i NIKT w złotoryi ani w jaworze nie miał jaj się podłożyć.
trudny to temat - a z drugiej to wiecie jak to u nas jest zresztą... dasz chujkom palec zabiorą i rękę. dasz kwit na latanie po jakimś kawałku legalnie to przejadą i przez młodnik przy okazji.

idę spać. szkoda mojego młodego życia na klepanie o tym czego za mojego żywota się nie zreformuje.
powtarzałem wielokrotnie - dopóki motocykle nie będą społecznie akceptowane, dopóty nie będzie możliwości rozwoju sportu motorowego w zakresie takim, jak na przykład ten wałkowany w kilku postach powyżej.
GDYBY taki Błażusiak przez dwa sezony w porze obiadowej w niedziele miał godzinkę jak onegdaj Małysz to by to wszystko inaczej wyglądało ale Tadek chyba ma za mądrych managierów na takie rzeczy. niech mu się szczęści tak czy owak a nam przeciętnym zjadaczom bułek z paprykarzem musi wystarczyć Mazeno i jego zajebiaszcze foty z pustyni hehehehe ew skok w bok w polniaka.

matjas

Ostatnio edytowane przez matjas : 02.09.2013 o 23:30
matjas jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem