Cytat:
Napisał bajrasz
Oj szparag, szparag, ty to masz tupet. Liczyłem raczej na zwykłe dziękuję, za informację o kłopotach na przejściu łotewskim, bo też byście się tam odbili z powodu zaostrzonych kontroli wynikających z aresztowania kilku urzędników. Sam nie wiem, co mam myśleć o twoim wpisie. Może trzeba było nie dzwonić do was z ostrzeżeniem, a tylko zatrzeć ręce i czekać waszego niepowodzenia...zamiast martwić się, że będziecie mieć kłopot z tą granicą.
|
To jeżeli takie zło panuje tylko na łotewskiej granicy to dlaczego Kowal przejechał
Poza tym - zaostrzone anty korupcyjne przepisy panują na wszystkich granicach rosyjskich i nie tylko na granicach - nie spotkasz policjanta który by cokolwiek od Ciebie wymuszał - to już nie ta rosją co 4-5 lat temu
A nie pojechaliśmy na łotwę tylko dlatego że po takim występie to woleliśmy się tam nie pokazywać, bo jakby zobaczyli następnych Polaków z motorkami to by strzelali nie pytając o co chodzi. Tym sposobem woleliśmy narazić się na obcowanie z pogranicznikami ukraińskimi.