Cytat:
Napisał mazeno
bartek - mialem to samo z paliwem w turcji. spalanie duzo nizsze (nawet do 10%) od sredniej krajowej - moze oni w tej cenie dokladaja na jakosci?
|
To chyba nie kwestia tureckiego paliwa, bo takie spalanie miałem na gruzińskim paliwie (na nim dojechałem w okolice jeziora Van). Poza tym na Ukrainie i w Rosji oba motki paliły poniżej 4L/100km.
Cytat:
Aby zepsuć Ci humor, dodam tylko, że kiedyś, w pijackim zapewne szale - obiecałem publicznie, że pierwszemu, który dojedzie do Szatili i zrobi sobie fotkę na tle tablicy z nazwą miejscowości - postawię skrzynkę wódki. Byliśmy tam z Endrju w 2007. To żaden wyczyn ( Endrju wjechał tam z plecaczkiem ) ale widoki starych kaukaskich zabudowań warte trudu a i wódki szkoda...
|
Ale my nie byliśmy w Szatili. Tam ponoć dobra droga prowadzi. No chyba, że mówimy o dojeździe do Szatili z Omalo. W takim razie jest to chyba wyczyn (widziałem gdzieś fotki z przejazdu rowerami i nie wyglądało to łatwo dla motocykla, kolesie często musieli rowery brać na plecy). Takiemu, który to zrobi, to można wódkę postawić :-)
Dzieki za miłe słowa