Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 13.10.2013, 20:22   #203
Lucky Luke

Lucky Luke's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Lucky Luke jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 15 godz 28 min 56 s
Domyślnie

Skoro zostałem wywołany do tablicy to i ja napiszę, (tym razem długo choć to do mnie nie podobne). W zasadzie to powinienem to powiedzieć dziś rano, ale nieśmiały jestem

Chciałbym bardzo podziękować za fantastyczną imprezę:
Joli i Tomkowi77 za to, że są super i za to, że mnie ciągle dokarmiali (jajecznica na bekonie najlepsza na świecie)
Wasylowi za "podaj mi ręce" i za świetne rady, za to że jest odjechany
Siwemu za wszelką pomoc i za polewanie "w kinie"
Wojtkowi za to, że jest po prostu super gościem
Kubie za żółty beret i okulary przeciwsłoneczne
Babie za to, że ma reaktor i za to że tańczyła non stop
Mykowi za świetne rozmowy
ATomkowi za opowieści o Kresach, słuchałem jak zahipnotyzowany
Iwonie i Szymonowi za to, że są tak weseli radośni i przyjaźni
Koleżance z NX250 za miłą rozmowę na stacji
Henremu za to, że mnie doprowadził po ciemku na miejsce, sam bym pewnie szukał kilka godzin
Uszatowi i jego ekipie za herbatę i świetne żarty w sobotę rano
Rodezjanowi i Diomedzie za miłe towarzystwo
Adiemu za to, że jest super człowiekiem i za ofertę noclegu w limuzynie, wybacz, że nie skorzystałem ale miałem już rozstawiony namiot
Puczowi za świetną miejscówkę i za to co powiedział
Didżejowy za kaliumne i disco na pronarze
Sebie za to, że nie zabrał błota i za jego sposób bycia
Artemu za dżakuzi
Maniakowi za opowieści o motocyklach
Ciborowi za pokaz żużla
Jędrusiowi za koszuli i za wszystko
Rafalskiemu za to że jest super
Mógłbym tak wymieniać bez końca...

Wszystkim innym których przez moje gapiostwo nie wymieniłem, jesteście SUPER. daliście mi tyle fanu radości i pozytywnej energii, że starczy do wiosny

Nie dziękuję tylko jednemu malutkiemu, sflustrowanemu człowiekowi, choć nazywanie go człowiekiem to zbyt wiele, nazwijmy go po prostu:złym i tępym troglodytą (pewnie i tak nie zrozumie). Musisz mięć strasznie malutkie jajeczka, o ile w ogóle je masz, skoro zaatakowałeś w swoim mniemaniu najsłabszego, bez celu i przyczyny. Z pewnością masz beznadziejne życie, ale dobrze ci tak, zasługujesz. Nawet nie próbuję zrozumieć motywów twojego postępowania, debila nie da się zrozumieć.
Napiszę ci dużymi literami.

JESTEŚ ZEREM I NIE POKAZUJ SIĘ NA NASZYCH IMPREZACH, BO NIKT cIĘ OGLĄDAĆ NIE CHCE!!!

Podsumowując, dla mnie był to najlepszy rajd, bawiłem się wyśmienicie, trasa była rewelacyjna, szybka i lekko wymagająca, uczestnicy pokazali, że są prawdziwymi Podlasiakami, choć niektórzy mieli setki kilometrów do domu.
Bardzo dziękuję za wspaniały rajd i do zobaczenia na następnym

Jeszcze wjadę na tamtą górkę

Ostatnio edytowane przez Lucky Luke : 13.10.2013 o 20:28
Lucky Luke jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem