Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05.11.2013, 10:05   #22
Vertus72

Vertus72's Avatar

Miasto: Łódź
Motocykl: Ansfaltowy pedał
Vertus72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 51 min 0
Domyślnie

Cytat:
Skoro ten ktm sie podobal to o co chodzi?
Chodzi o to,że nie pamiętam co to byo
Cytat:
Ktoś jezdzil moim Katem ale za bardzo nie pomne kto to był
Jechałem na kacie którym podjechał Blob z zamiarem zaorania boiska...
Cytat:
lc4 chyba lżejsze dużo nie będzie od ttr a adv raczej na pewno. Mi bardziej do opisu pasuje zmotany exc 525 z większym zbiornikiem i bagażnikiem. Wśród japonii raczej nie znajdziesz takiego sprzętu.
Z tego co czytałem to serwis i interwały przeglądowe w exc 525 za częste i za drogie by wybrać toto na wyprawówkę, jeśli jest inaczej prosze o wyprowadzenie z błędu.
Cytat:
2 kwestie...
rzecz pierwsza... to LC4 spełni w wielu wersjach wszytkie twe potrzeby, i guiki są i kopka, są i lekkie wersję i cięższe i tanie i drogie.. do wyboru do koloru
Proszę rozwinąć temat, słabo się poruszam w tych kateemowskich oznaczeniach i modelach.
Cytat:
Jeśli wycieczki niedalekie a dalsze na przyczepce to jest to dobry pomysł. Zbiornik 14 litrów można kupić za 500 zł i zapewni zasięg 250 km.
Co to znaczy wycieczki niedalekie, mój wypad w teren tak koło komina to ok. 200km, lekki teren, czasem jakaś piaskownica, nie chcę wymieniać oleju zo 2-3 wypady a remontu raz w roku...

Oczy mnie już bolą od czytania i płyną pomarańczowe łzy szukam, czytam, dziekuję wszystkim za podpowiedzi.
Vertus72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem