Cytat:
Trochę przesadziłeś z tym spalaniem, zaraz 2x więcej , mój jest na gaźnikach i nie przekracza 6 L , jak ktoś jedzie spokojne 5,5 L to jest realne , tylko nim za bardzo się nie da jeździć spokojnie
|
Zgadza się to racja, że przy spokojnej jeździe kat jest w stanie zmieścić się w 6l, ale jak będzie z toba jechało f800 to ono spali w tych warunkach zdecydowanie poniżej 4l.
Mam w domu i LC8 i F800, często jeździmy razem z moją ładniejsza połową, więc porównanie w tych samych warunkach.
Nie zmienia to faktu, ze f800gs to bardzo nudny, do bólu poprawny motocykl, nie trzeba być jednak ekspertem, żeby dostrzec różnice w konstrukcji pomarańczy i bmw, nie ma najmniejszych szans, żeby bmw znosiło tak brutalne traktowanie jak ktm, jest to dużo delikatniejszy motocykl.
Cytat:
O owiewkach
|
Co do plastików w KTM to raczej nie ma co się sugerować, nie istnieją żadne zamienniki, ani podróby, wiec każdy będzie oryginalny, co najwyżej będzie lakierowany. W KTM plastiki są bardzo wytrzymałe, więc rzadko zachodzi konieczność ich wymiany. Pasowanie faktycznie odbiega od perfekcji.