Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15.01.2014, 18:25   #32
ex1

ex1's Avatar

Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
ex1 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 27 min 36 s
Domyślnie

Co Wy z tym wykorzystywaniem... Ja latam swoim po szosie i nie po szosie, jadę czasem i po 150 na asfalcie i po 80-90 w terenie..? to w ilu procentach wykorzystuje swojego. Jak to zbadać..? Czyjak koleś potrafi jeździć do odciny, to wykorzystuje w 100%?

a z tymi procentami co do LC8 nie jest chyba aż tak źle, w moim otoczeniu jest przynajmniej kilkanaście ludków na lc8, na zlotach ADV przybywa ich nawet kilkudziesięciu, śmiem twierdzić.że 90% z nich wie co z tym motocyklem się.robi, I próbuje mniej lub bardziej skutecznie dogonić swoimi możliwościami, możliwości motocykla

a teraz do Orzepa.... śmiem twierdzić.iż gs 800 by się uszkodził i szybciutko połamał tak samo jak i jego felgi, na takich wyjazdach jak Aragonia, Korsyka czy też Rodopy. dlatego że było tam bardzo kamieniście, a każdy z nas glebił w tych kamieniach przynajmniej kilka razy
Swoją tezę podpieram własnym doświadczeniem z gs 800, wsiadłem na jednego, przejechałem się przez 15-20 min i zdołałem popsuć mu koło przednie...
zabawy w piasku, bez zawieszenia nawet nie tyle dobrego co przede wszystkim sztywnego jest wielce utrudnione, dlatego śmiem twierdzić.iż GS 800 by miał spory problem