Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10.03.2014, 18:21   #18
ex1

ex1's Avatar

Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
ex1 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 27 min 39 s
Domyślnie

Chłopaki.. nie do końca było tak iż się.napinałem, może tak to zabrzmiało... ale tak nie było... przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. miałem luzik... ale jak napisałem wszytko się kończy gdy masz ze sobą 2 zmęczonych dzieciaków... Uśmiechem, a często nawet lekkim wyśmianiem ceny, uzyskiwałem wiele... ale często bariera językowa, albo wręcz udawanie że nie wie koleś o co mi biega.. często utrudniały kontakt..
zobaczcie taką sutyację.. podchodzi kobieta kupuje pączki za 80gr, podchodzę ja i sie.uśmiecham kupuję 20 szt.. bom duży... i dostaję 1,20 DH pytam dlaczego.. odpowiedź ta sama bo Ty turysta jesteś... z uśmiecham... i tak sobie uśmiechamy się.. ale cena na lekko na nie chce się zmienić... więc zaczynam grać.na ostro.. negocuje.. schodze do 1DH, ale po pewnym czasie robi się.to naprawdę upierdliwe... Tak czy inaczej napisałem ten tekst dla potomnych.... Do maroka pojechać napewno warto, i polecam to każdemu... ino trzeba się nastawić iż tak właśnie będzie...

PS. w Stambule mi się.podobało nieco bardziej... pod względem mentalno ludzkim...

nooo ale porcję kolejnych fotek oczywiście wkleję...