Cytat:
Napisał Thorgal77
EVOLVEO - duży minus za świrowanie podczas gdy mamy mokre paluchy lub panel dotykowy jest wilgotny. Poza tym dobry procek i dobra obudowa.
|
strongphone q4 - właśnie tydzień temu kupiłem go sobie, więc na razie tylko wstępne uwagi.
Masz rację - mokry ekran świruje, ale wystarczy go wytrzeć o ubranie, podobnie mokre paluchy, i da się dzwonić. Poza tym są dwa fizyczne przyciski odbierz/odrzuć - więc spokojnie można odebrać rozmowę mokrą łapą.
Poza tym:
Rzeczywiście bardzo dobrej jakości, solidna obudowa;
zaślepka usb/słuchawki - dobrej jakości, dobrze spasowana, wygląda że wytrzyma b.długo;
jest ucho na smycz;
niezła bateria polimerowa 2800mAh, w ciągu paru tygodni ma być dostępna 4500mAh do kupienia osobno (100zł). To dla mnie najważniejsza zaleta. Mój dotychczasowy Pentagram Monster, też na 2x SIM i z baterią 4100mAh wytrzymywał nawet do 10 dni.
Zauważona dotąd wada:
wsadzenie go do ciasnej (!) kieszeni może powodować włączanie ekranu - przez wciskanie przycisków odbierz/odrzuć pod ekranem.
W zestawie nie ma folii ochronnej na ekran. Mimo, że to gorilla glass, to pewnie jednak będzie się rysował. Chyba, żeby kombinowac z jakąś uniwersalną - są takie..
To tyle,
Zdrówko,
Miszel