Cytat:
Napisał Sławekk
Tak ale głęboki anal liczymy x 3 ....i brakuje mi 4 punktów do Ciebie.
Widzę, że za 4 jest stuknięcie kolegi z namiotu
Nie bój nic , będziesz jeździł z otwartą szybką.
Pani często lata po opony do Niemiec, dałem jej namiar na metę we Wrocku
Załącznik 48042
|
Sławek uświadom tej muzie,że w mojej obecnej sytuacji to tylko lodzik albo ona na górze!!!
Ps.Skrót ostatnich wydarzeń w moim życiu!"
Wieczorem odprawa z anastezjologiem,dokładne odkażanie stopy pod operację.Leże szczęśliwy -uda się!
Rano obrażona na cały świat i swoją pracę piguła wpada z przydziałem zielonych ciuszków na operację!Ścisła dieta,no może inaczej,bardziej ścisła niż zwykle.Grzecznie czekam.Czekam,Czekam,Czekam.
Wpada Pan dr House z informacją ,że operacja ,która była przed Pańską nieco się przedłużyła i mam dla Pana dwie wiadomości!
-dobrą i złą? Pytam
-przykro mi ale dwie złe?
-słucham Pana Panie doktorze.
-dzisiaj Pana nie zoperujemy ,kończymy pracę i nie zdążymy!
-nosz kurwa mać to jaka jest ta druga wiadomość?
no no, że od poniedziałku mam urlop!
Co

Spoglądam na widelec i zastanawiam się czy nie zrobić tak abyśmy ten weekend razem spędzili na oddziale a urlop diabli wezmą!
Oddycham jednak głęboko i odpuszczam!
Wspomnę, że na oddziale po 17 w piątek panuje już pełny luz i nie ma prawie nikogo.
Czekam 8 dni ze złamaną nogą to poczekam jeszcze 3 dni no co przecież jak będę agresywny to przeniosą mnie do psychiatryka.
Z żalu postanowiłem się obżerać ,dopadły mnie bulimiczne wizje!
Wjechały rarytasy na stół i widać ,że załoga stara się zrekompensować moje straty moralne poprzez frykasy na kolacyjnym talerzu. Nie chcąc myśleć o zbliżającej się depresji oddaje się sztuce.Może jakiś wydział rzeźby i malarstwa?
image.jpg