Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07.01.2009, 23:09   #7
Kazmir

Kazmir's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Kazmir jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 14 godz 56 min 21 s
Domyślnie

Kilka przemyśleń do tego tematu.

Wszelakiej ostrożności życzę wszystkim przy majstrowaniu. Zanim coś podłączysz, zmostkujesz sprawdź jaki to przewód i dokąd biegnie (dotyczy ręcznego zał. pompy i nie tylko)

Jeśli nie dacie rady przygotujcie niezbędne materiały - wiosna tylko patrzeć coś zaradzimy.

Jak powstała koncepcja płytki R2D2 wyraziłem mój pogląd może w sposób zbyt delikatny, ale wyrażający jednoznacznie, że umiejscowienie tejże płytki w pompie jest złym pomysłem
Musiało minąć trochę czasu i proza życia pokazała, że miałem rację.

Kilka płytek się spaliło Powiem tak - DOBRZE, ŻE TYLKO PŁYTKI SIĘ SPALIŁY......

Żeby nie było niedomówień Sam pomysł płytki jest OK!!! umiejscowienie płytki N.OK!!!
Tak jak w Windows'ach jest Service Pack1 tu potrzebny jest Service Pack1 do umiejscowienia tej płytki no ale to nie moja działka

i jeszcze jedna refleksja (może to z powodu grzańca bo trochę zmarzłem w garażu)

Jest tu dużo ludzi na forum, którzy mówią: po co gdybać a co będzie jak będzie.......
Może jednak "gdybanie" jest potrzebne po to , żeby jeździć bezpiecznie, bawić się fajnie na zlocie i takie tam.........oczywiście nie zawsze. Spontaniczność jest fajna jeśli nie narobi bałaganu
Kazmir jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem