Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29.06.2014, 00:33   #9
danek

danek's Avatar

Miasto: Nowa Sól
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
danek jest na dystyngowanej drodze
Online: 19 godz 4 min 48 s
Domyślnie

Cześć!

Cieszę się, że do nas wracacie! Zrobimy wszystko żeby Was nie zawieść, by zachować tą miłą tradycję! Oldskulową atmosferę, ciekawą wycieczkę, dobre jadło, rockową muzę i niską cenę!
Już mogę powiedzieć, że cena się nie zmieni - 80 zł za trzy dni, z jedzeniem (piątek kolacja, sobota śniadanie-obiad-kolacja, niedziela śniadanie), koszulkami, pinsami i innymi drobiazgami.
Wycieczkę zrobimy do DAG'u, jak na pierwszym zlocie. Niewiele osób widziało to-co każdy powinien zobaczyć! Resztki niesamowitego kombinatu DAG Alfred Nobel!
Następnie udamy się do STALAG'u LUFT III 1942 - 1945 z którego nastąpiła brawurowa ucieczka uwieczniona w filmie "Wielka Ucieczka" ze Stevenem McQuinem!

DAG Alfred Nobel

STALAG LUFT III

Zespoły zagrają nam dobrego rocka. Koncerty odbędą się w sobotę. W piątek ognisko, kiełbaski, piwko, pogaduchy i ewentualnie gitarka - być może bongosy
W sobotę - Ten Rupees - dużo coverów, trochę własnych kawałków, generalnie tradycja na naszym zlocie!
Później dwa zespoły z jednym charyzmatycznym wokalistą - Ancikiem, którego jestem wielkim fanem za świetne teksty, charyzmę i wokal. Będą to Muzzolla i Q4.
Damy też szansę młodej rockowej kapeli - Cornea Tree...

Jeszcze raz zapraszam w imieniu całej naszej zwierzynieckiej grupy - www.motozwierzyniec.pl!

Ostatnio edytowane przez danek : 29.06.2014 o 00:44
danek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem