Z danych techniczny paczymy wiec widzimy.
- kolo 21 i 18
ZGADZA SIE
- zawiecha terenowa (zadne pseudo)
HMMM KONDONOWOSCI SIE NA OKO NIE OCENI A I SKOK MOZE BYC MALO ZADOWALAJACY
- waga raczej 200 niz 180, ale od czego jest katowka
RACZEJ 220 ALE NIKT NIE MA WAGI W OKU, PAMIETAJ ZE ABS, KONTROLA TRAKCJI I INNE BAJERY MUSZA WAZYC SWOJE
- silnik ma dwa cylindry polozone do przodu i nie ma 150KM. Jakby moc tego silnika byla najlepszym atutem tego moto, toby juz ja podali
IDAC TWOIM ROZUMOWANIEM TO NIC NIE JEST ATUTEM TEGO MOTOCYKLA BO NA RAZIE NIE PODALI ZADNYCH SZGEGULOW TECHNICZNYCH
Zgadza sie prawie wszystko co QurczaQ sobie zazyczyl
JAK NA RAZIE ZGADZA SIE TYLKO WYGLAD I KOLA BO RESZTA TO SA DOMNIEMANIA WYSSANE Z PALCA
Jakby na scenie pojawil sie jakis podpicowany krosturer, albo inny KTM 1050 czyli takie wyroby enduropodobne, sam siedzialbym w lozy szydery. Mnie ta premiera wiecej niz zaskoczyla, bo juz sam przestawlem wierzyc ze da sie jeszcze zrobic motocykl w duchu ADV.
ZOBACZYMY CO POWIESZ JAK KAT WYPUSCI WERSJE 1050R A ZROBI TO NAPEWNO BY ZALEPIC LUKE PO 990
I najwazniejsze zdanie co mi po uszach dzwoni ze to ma byc motocykl do jazdy po torze dookola swiata
ps. musze detki i klucze kupic

ps2. Jade zara do hondy zarezerwowac jazde probna

ps3. Na forum niemieckim LC8 chwala nowa Honde i wieszaja psy na KTMie za ten wyrob enduropodobny. Tam znowu czekaja na wersje 690 ADV , czyli kazdy ma swoje marzenia
Wizualnie te moto tez mi sie podoba z malymi zastrzezeniami i bardzo bym chcial by wszystkie nasze mazenia i oczekiwania urzeczywistnily sie w tym moto. Jak na razie to sa tylko mazenia a zaprezentowana makieta motocykla to koncept. Onanizm sprzetowy zaczyna sie gdy juz wiadomo co z czym sie je a nie nad makieta ktora ma wyznaczac droge. Koncept ten idzie w slusznej i bardzo pozadanej przez nas lini ale jaki bedzie model produkcyjny

Pozdro