Cytat:
Napisał dubel
Powiadasz przejechales 120tys. km i masz wszystko orginalne    Na bajki jeszcze za wczesie 
Mysle ze opowiedziales juz wystarczajaco o tym jak dbasz o moto, co to dla Ciebie adwenczr  i jak eksplatujesz swoje moto. Mysle ze porownania nie maja sensu gdyz wiekszosc posiadaczy ktm preferuje jazde off o ktorej Twoja afryka nie ma pojecia  Jesli chcesz sie dowiedziec jak zuzywa sie afri przy jezdzie w terenie porozmawiaj na ten temat z Misza, Biciem, Ramoneza itd oni nie maja orginalnych fabrycznych hamulcow , lozysk czy uszczelniaczy w lagach 
Hmm a moze Puszek cos powie na temat wytrzymalosci elementow eksplatacyjnych w Afri
Pozdro
|
W kontekście tej wypowiedzi to ja nie jestem dobrym przykładem bo tarcze i uszczelniacze mam jeszcze oryginalne

, łożyska też były ok ale wymieniłem w komplecie razem z uszczelniaczami. Ale moja AT to dopiero 100 tys. ma przejechane
Ale też kulturwy technicznej mam trochę a i hajsem w piecu nie palę więc wychodzę z założenia, że lepiej wymienić jakąś pierdołkę za parę zł niż potem rzygnąć parę stów bo się nie chciało zajrzeć albo rozebrać i przesmarować.
Mimo to i tak jestem w szoku jak może wyglądać 20 letnia AT, ciorana w sposób różny, jak się ją umyje i trochę pogłaszcze