Halioo co sie dzieje z ta listą!!!! Białystok, Hajnówka no i Bielsk rolniki akaliczne nie mogą dać ciała!!!!!!!!
W tym roku jako,że bal powstał bardzo szybko chcielibyśmy też coś zdziałać dla dzieci, pomyśleliśmy,że może pomożemy tym najbliżej nas i wybraliśmy Dom Dziecka im. Janusza Korczaka w Krasnem. Nie zdążymy nazbierać rzeczy na licytację, ale wyklarował nam się pomysł,że każdy przychodzący na bal przyniesie coś dzieciom. Nawiązałam kontakt z dyrektorką, żeby podpytać co najbardziej jest potrzebne i otrzymałam taką wiadomość:
Witam serdecznie!
W imieniu dzieci bardzo serdecznie Dziękuję za najlepszy wybór domu dziecka i super dobry pomysł. Pomoc nam się bardzo przyda a co to już mniej ważne. Potrzebujemy wszystkiego co w domu jest niezbędne tylko o 50 razy więcej. Mogę zasugerować; kolorowe papiery, środki czystości, skarpety a może koszulki z Logo Waszego Klubu.Przyda się tez proszek do prania, kremy do rąk, słodycze , szczotki do włosów lun gumki do kucyków. Z każdej rzeczy będziemy się bardzo cieszyć.
A może przyjedziecie do nas na ognisko i powozicie dzieci motorami Zapraszamy. Do usłyszenia.
Pozdrawiam
Anna Zieniewicz
Tak więc zapraszamy !!!!!!!!!!!