Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.02.2015, 20:00   #9
Marcin-BB

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Bielsko Biała
Motocykl: TA 600/rd03
Przebieg: 48ooo
Marcin-BB jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 4 tygodni 12 godz 57 min 13 s
Domyślnie

Jeśli chodzi o Grafnet to robili mi naklejki do rd07, transalpa, xt 225 serow i xt 350. Za każdym razem było super, ale nie ryzykowałem zamawiania kompletu z ich wzoru tylko zostawiałem im boczek lub inny element, tak by mogli sobie sprawdzić na żywo i dobrać kolory. 4 razy było ok-nawet bardzo ok. Do tego stopnia, że jak przy afryce zrobili mały błąd w druku (kropka w literce "i" miała inny kolor niż reszta napisu) to dostałem rabat i naklejanie gratis. A pierdoła była naprawdę mało widoczna.
Raz wtopili- jak Beddie zamówił sobie kpl. naklejek do "Tesco". Było ok-jakość i wykonanie super, ale odcień się różnił od oryginału. Dlatego jak chcesz mieć super dokładnie to weź jakiś mały element- np boczek spod siedzenia i im wyślij. Ewentualnie zrób dobre zdjęcia i wyślij mailem. To są profesjonaliści i jak mają dobry wzorzec to zrobią ok. Problemem jest to, że do takich zabytków jak nasze motocykle coraz ciężej o oryginalne wzory!Mam ten bonus, że niedaleko ich siedziby pracuję i mogę tam podjechać i zostawić im plastiki. Z tego co tam widziałem to kupa ludzi im przysyła kurierem całe komplety plastików (głównie od szlifierek) a oni robią całą grafikę i oklejają.
Marcin-BB jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem