Cytat:
Napisał Adagiio
Dziś jest już za późno w takich krajach jak IT czy FR na pokojowe rozwiązania problemu , trza spakować większość na statek i wysłać do ojczyzny , niech się tam zjadają miedzy sobą , to brutalne ale jedyne sensowne rozwiązanie . W 93 roku jak zaczęli przypływać pontonami do IT albańczycy i rom , rodziły się problemy z prostytucją , narkotykami , bronią ale komuniści mówili że to biedni ludzie szukający pracy i schronienia , wdział kto pracującego cygana czy albańczyka ? Kiedyś ci sami też twierdzili że muzułmani to biedni ludzie i trzeba im pomagać i budować meczety żeby imman robił im rozpierdol we łbie , długo trzeba było czekać na efekty ? Nie jestem rasistą ale pewne problemy należy rozwiazywać .
|
Bardzo mądre słowa. Mamy pierwszy meczet w Wawie. Jestem Katolikiem, ale nie chcę aby mochery broniły nam wolności. Wolę aby Państwo dmuchało na zimne. Póki co podpalili most i odcięli MSW od sieci ... takie bezpieczeństwo mamy. Nie znam się na IT. Szwecja za sam pomysł przystąpienia do NATO dostała ruskich pod wodą na kilka dni. Mamy wojnę hybrydową od ruskich i zagładę ludności od islamistów. Co robi nasz kraj? Zamiast obligatoryjnie wezwać każdego mężczyznę na szkółkę - odpuszcza. Nie jestem fanem murów żydowskich, ale z tym mają rację - skoro siedzą po środku gniazda. co prawda po cichu powołują obecnie rezerwę, ale to za mało, dużo za mało. Łotwa szkoli siły specjalne i ma plan poddania się. To wejście via Italia i ilość muzułmanów w FR jest mówiąca sama za siebie. Nic im nie zrobiłem jak gonili mnie w Milue...