Wątek: Libia
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.02.2015, 10:31   #36
wojtekk
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Adagiio Zobacz post
wdział kto pracującego cygana czy albańczyka ?
Jeszcze 30 lat temu mówiono o Polakach w Niemczech: jak zawrzeć trzy kłamstwa w jednym zdaniu? Uczciwy Polak, z własnym samochodem szuka pracy

Kilka lat temu w UK. Czym się różni Polak od ET? Jedyne co ich łączy to rower. Poza tym ET mówi po angielsku i chciał (oraz to zrobił) wrócić do domu.

Cytat:
Napisał MECENAS Zobacz post
ostatnio widać z jaką gościnnością i jak teraz traktuje się chrześcijan.
Świat nie jest czarnobiały. Są kraje, gdzie chrześcijanie się wyrzynają w pień. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu kraje o korzeniach chrześcijańskich rozpoczęły największą zbrodnię ludobójstwa w historii. Chrześcijańska Ameryka najechała Irak i zrobiła im Abu Grahib.

Waż słowa, bo wiesz tyle o islamie, co o zbiorach w Rijks Museum.

Cytat:
Napisał MECENAS Zobacz post
Nie sądzę że ktoś zapyta wcześniej czy może jesteś innej wiary tej właściwej.
A to śmieszne! Bo sami twierdzicie, że jesteście właściwej wiary i pilnujecie by niewłaściwa nie weszła do naszego otwartego i chrześcijańskiego kraju:

Cytat:
Napisał jorge Zobacz post
Mamy pierwszy meczet w Wawie. (…) Wolę aby Państwo dmuchało na zimne. Póki co podpalili most i odcięli MSW od sieci ... .
Otwarty i kochający z Ciebie katolik. Moim zdaniem idź do prokuratury i złóż doniesienie o wykryciu sprawcy. Powiedz, że ten meczet to całkiem niedaleko mostu, więc na pewno oni!

Cytat:
Napisał Elwood Zobacz post
Murzyn zrobił swoje murzyn powinien odejść.
A zasatanawialiście (nie Elwood, bo dalej sam piszesz o tym się skąd ci murzyni wzięli? Chrześcijańska Europa założyła kolonie i ich wyzyskiwała. Chrześcijańska Ameryka ich hurtem sprowadziła Brawo za logikę

Cytat:
Mamy (…) zagładę ludności od islamistów.
Ha… hahahahahaha…. Buhahahahahahahaha!

Wspomnij trwające zagłady dokonywane przez chrześcijan koleżko.

Cytat:
Jestem Katolikiem,
To widać bracie w wierze Hahahahaha!!!!

Jakiś ty otwarty i miłujący:

Cytat:
Nie jestem fanem murów żydowskich, ale z tym mają rację - skoro siedzą po środku gniazda.
Buduj mur bracie, buduj. Kuźwa - z takim łbem zrobisz karierę.

Cytat:
Nic im nie zrobiłem jak gonili mnie w Milue...
A robisz coś Polakom jak gonią braci starszych w wierze, oraz tych młodszych?

Cytat:
Uważam że nie powinno być zgody na budowę meczetów ani u nas ani gdzie indziej , emigrujesz i chcesz mieszkać w innym kraju to akceptujesz religie i obyczaje
Brawo obieżyświacie! Co Ci meczet przeszkadza? co wiesz o islamie, że zakładasz, że on równa się morderstwom, ludobójstwu? Ależ z Ciebie miłujący i otwary Polak

Czy w takim razie zgadzasz się by wyprowadzono chrześcijaństwo z Australii, połowy Afryki, obu Ameryk (i środkowej)? Ojojojoj….

Cytat:
Myślę że zasadniczym probelmem w naszym kraju jest powolna utrata patryiotyzmu spowodowana wzajemną nienawiscią tych na górze .
No… Ty to miłujący do innych Polaków jesteś

Cytat:
Może poza tym, że najbardziej zadziwia mnie to, że tak łatwo zabijają swoich.
Tak jak i my.

Cytat:
Fassiku mój drogi - ja wiem co to sunnić, pasztunii i inni, a bynajmniej mi się tak wydaje.
Polaku - naucz się pisać po polsku.

Cytat:
Napisał Elwood Zobacz post
Dlaczego niby to islam, miałby być zagrożeniem dla nas?
No właśnie. Też nie wiem.

Słuchajcie - darujcie sobie te wycieczki. Bo to forum popłynie tak, że będziecie delarować wiarę zapisując się a następnie sprawdzając książeczki do nabożeństwa na zlotach.

Ostatnio edytowane przez wojtekk : 20.02.2015 o 10:34
  Odpowiedź z Cytowaniem