Cytat:
Napisał Adagiio
wdział kto pracującego cygana czy albańczyka ?
|
Jeszcze 30 lat temu mówiono o Polakach w Niemczech: jak zawrzeć trzy kłamstwa w jednym zdaniu? Uczciwy Polak, z własnym samochodem szuka pracy
Kilka lat temu w UK. Czym się różni Polak od ET? Jedyne co ich łączy to rower. Poza tym ET mówi po angielsku i chciał (oraz to zrobił) wrócić do domu.
Cytat:
Napisał MECENAS
ostatnio widać z jaką gościnnością i jak teraz traktuje się chrześcijan.
|
Świat nie jest czarnobiały. Są kraje, gdzie chrześcijanie się wyrzynają w pień. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu kraje o korzeniach chrześcijańskich rozpoczęły największą zbrodnię ludobójstwa w historii. Chrześcijańska Ameryka najechała Irak i zrobiła im Abu Grahib.
Waż słowa, bo wiesz tyle o islamie, co o zbiorach w Rijks Museum.
Cytat:
Napisał MECENAS
Nie sądzę że ktoś zapyta wcześniej czy może jesteś innej wiary tej właściwej.
|
A to śmieszne! Bo sami twierdzicie, że jesteście właściwej wiary i pilnujecie by niewłaściwa nie weszła do naszego otwartego i chrześcijańskiego kraju:
Cytat:
Napisał jorge
Mamy pierwszy meczet w Wawie. (âŚ) Wolę aby Państwo dmuchało na zimne. Póki co podpalili most i odcięli MSW od sieci ... .
|
Otwarty i kochający z Ciebie katolik. Moim zdaniem idź do prokuratury i złóż doniesienie o wykryciu sprawcy. Powiedz, że ten meczet to całkiem niedaleko mostu, więc na pewno oni!
Cytat:
Napisał Elwood
Murzyn zrobił swoje murzyn powinien odejść.
|
A zasatanawialiście (nie Elwood, bo dalej sam piszesz o tym się skąd ci murzyni wzięli? Chrześcijańska Europa założyła kolonie i ich wyzyskiwała. Chrześcijańska Ameryka ich hurtem sprowadziła

Brawo za logikę
Cytat:
Napisał jorge
Mamy (âŚ) zagładę ludności od islamistów.
|
Ha⌠hahahahahahaâŚ. Buhahahahahahahaha!
Wspomnij trwające zagłady dokonywane przez chrześcijan koleżko.
Cytat:
Napisał jorge
Jestem Katolikiem,
|
To widać bracie w wierze

Hahahahaha!!!!
Jakiś ty otwarty i miłujący:
Cytat:
Napisał jorge
Nie jestem fanem murów żydowskich, ale z tym mają rację - skoro siedzą po środku gniazda.
|
Buduj mur bracie, buduj. Kuźwa - z takim łbem zrobisz karierę.
Cytat:
Napisał jorge
Nic im nie zrobiłem jak gonili mnie w Milue...
|
A robisz coś Polakom jak gonią braci starszych w wierze, oraz tych młodszych?
Cytat:
Napisał Adagiio
Uważam że nie powinno być zgody na budowę meczetów ani u nas ani gdzie indziej , emigrujesz i chcesz mieszkać w innym kraju to akceptujesz religie i obyczaje
|
Brawo obieżyświacie! Co Ci meczet przeszkadza? co wiesz o islamie, że zakładasz, że on równa się morderstwom, ludobójstwu? Ależ z Ciebie miłujący i otwary Polak
Czy w takim razie zgadzasz się by wyprowadzono chrześcijaństwo z Australii, połowy Afryki, obu Ameryk (i środkowej)? OjojojojâŚ.
Cytat:
Napisał Adagiio
Myślę że zasadniczym probelmem w naszym kraju jest powolna utrata patryiotyzmu spowodowana wzajemną nienawiscią tych na górze .
|
No⌠Ty to miłujący do innych Polaków jesteś
Cytat:
Napisał jorge
Może poza tym, że najbardziej zadziwia mnie to, że tak łatwo zabijają swoich.
|
Tak jak i my.
Cytat:
Napisał jorge
Fassiku mój drogi - ja wiem co to sunnić, pasztunii i inni, a bynajmniej mi się tak wydaje.
|
Polaku - naucz się pisać po polsku.
Cytat:
Napisał Elwood
Dlaczego niby to islam, miałby być zagrożeniem dla nas?
|
No właśnie. Też nie wiem.
Słuchajcie - darujcie sobie te wycieczki. Bo to forum popłynie tak, że będziecie delarować wiarę zapisując się a następnie sprawdzając książeczki do nabożeństwa na zlotach.