Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.02.2009, 22:23   #27
Izi

Izi's Avatar

Miasto: okolice Wrocławia na wschód bardziej
Motocykl: RD03, RD04, 2xRD07, RD07A
Przebieg: okrutny
Izi jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 dzień 1 godz 20 min 51 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kazmir Zobacz post
Masz rację Izi tylko pan Honda nie wiedział , że polak kupi AT zrobi na niej 80 000 km potem sprzeda cofając szafę na 35 000 km ten co kupił robi to samo, a trzeci jak kupi taką AT to drapie się po głowie i mówi : kurna niby ma najechane niecałe 65 000 km, a wałek taki zjechany

Potem rodzą się niezdrowe opinie typu: At nie jest takim dobrym sprzętem bo wysiadają wałki zdawcze, pompy paliwa i regulatory
To ja zadaje pytanie Kur....a to ile ma pracować pompa paliwa na zwykłych stykach (bez ulepszaczy typu przekaźnik - płytka) pół miliona km ?

moja pompa w jednej z Afric chodzi już 15LAT maiała przejechane z 300tys. kilometrów i ciągle działała,
i gdyby nie to, że utopiłem ją w morzu czarnym, i tak zostawiłem na pół roku a sól zeżarła wszystko, to pewnie jeszcze by par lat pochodziła, i to nie styki były problemem,
z regulatorem też nie miałem nigdy problemów,
wszystko to bierze się z zaniedbań, złego serwisu, lub najczęściej jego braku w ogóle, czasem trzeba tam po prostu zajrzeć, czasem częściej, czasem rzadziej
co do natomiast wałka zdawczego (z którymi też nigdy problemów nie miałem), to sprzedawałem kiedyś Africę i jak kupujący zapytywał, przez telefon, czy mógłbym zrobić zdjęcie zębatki i mu wysłać, delikatnie kończyłem rozmowę

Ostatnio edytowane przez Izi : 11.02.2009 o 22:27
Izi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem