Cytat:
Napisał Roni92
Wybaczcie że dalej was męcze, ale cały czas mam takie dylematy i teraz pomyślałem, że za prawie te sama kase co 640adv można mieć 950/990; np : http://olx.pl/oferta/ktm-adventure-9...tml#59ea2f441a . Wiem, ze to durny pytanie, ale musze je zadać: czy lc8 będzie droższy w utrzymaniu od lc4 adv? Bo moge kupić lc8 ale co z tego jak mnie nie będzie stać na serwis. I drugie durny pytanie, to czy lc8 jest bardziej niezawodny? Interwały serwisowe ma minimalnie lepszse, no i moc jednak kusi ;] Jeżdze cały rok, jakieś 500-800km miesięcznie. Głownie dojazdy do roboty, weekendy i czasem popołudnia w tygodniu offowe. Może ktoś doradzi co dla mnie lepsze będzie bo nie moge się zdecydować ;
|
Roni, co do porównania kosztów z LC4 to się nie wypowiem ale 990 albo 950 to bardzo uniwersalny motocykl. Mi też służy cały rok do wożenia tyłka do pracy po mieście (pozbyłem się samochodu już dawno) i do jazdy w weekendy czy na wakacje. Dla dwóch osób jest bardzo wygodny, choć to kwestia dość indywidualna. Jego główną wadą jest to co napisał madafakinges, choć sam motocykl od tego się nie psuje