Hej! Nazywa się Natalia.
Razem z Moim tatą i jego kolegą szukamy kompanów na wyjazd a raczej objazdówkę po Gruzji Termin dostosowany do terminów lotów (w jedna i druga stronę samolotem linii wizzair) czyli albo 11-14.09 lub 15-29.09. Liczymy ok 2 tyg spędzić w Gruzji.
Chcemy wypożyczyć na miejscu auta terenowe 9 najlepiej zebysmy jechali w 2 lub 3 auta) i pojeździć trochę po kraju wiadomo podjazd pod Kaukaz ale również zwiedzać miasteczka poodpoczywać na wybrzeżu.
Jeśli chodzi o znajomość kraju i terenu to mój tata był w Gruzji 3 lata temu na wycieczce motocyklowej z kolegami więc wie co i jak. Ważna kwestia jest to że nie chcemy nocować w namiotach a raczej w wynajmowanych noclegach (które będziemy szukać na miejscu) co nie znaczy że jeżeli ktoś chciałby nocować w namiocie chcąc mięć tańsze koszty wyjazdu nam nie będzie to absolutnie przeszkadzać.
Szukamy kompanów przede wszystkim ze względu na tak zwane bezpieczeństwo. Wiadomo też że w grupie raźniej i weselej to po pierwsze a po drugie wiadomo jak to z tymi samochodami i drogami w Gruzji wszystko może się wydarzyć.
Ode mnie narazie tyle. Dokładny plan wycieczki myślę że będzie dopracowany do końca tygodnia.
Jeśli chodzi o nasz to ja jestem studentka, a mój tata i jego kolega mają ok 50 lat) Dla nas wiek uczestników nie gra roli, liczy się dobra zabawa i pozytywne myślenie
Jeśli też macie chęć tak na taką właśnie podróż to zapraszam do kontaktu telefonicznego (733 711 133) lub mailowego (
natalia.tta92@gmail.com ) ze mną.