Wątek: Tiger 800 XC
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.09.2015, 23:30   #14
mdxmd

Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
mdxmd jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 22 min 3 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał tombi Zobacz post
Minął już dobry roczek od ostatniego wpisu a Tygrysków przybywa. Czy rzeczywiście GS'y są przereklamowane? Na razie odbyłem jazdę testową na F800 GS i mówiąc kolokwialnie dupy nie urywa. Może z uwagi na zbyt wygórowane oczekiwania po lekturze w necie. Jeśli zaś tylko nadarzy się taka sposobność chcę spróbować Tiger'a 800 XC. W mojej subiektywnej ocenie motocykla ładniejszego i bardziej dopracowanego od konkurenta.
Choć jak wielu potencjalnych nabywców mam ten dylemat czy sercem wybrać Triumph'a czy rozumem BMW:-)
próbuj to jedyny sposób, mi też się podobał, ale na żywo i po jeździe testowej już nie, czy dopracowany lepiej to nie powiem bo i mało tego na drogach a z tego co zauważyłem to ludziska kupują XC bo chcę czegoś innego niż BMW czy JAPAN ale to jakby nie ma związku z jego dobrymi lub czy złymi właściwościami.

Dlatego jakiekolwiek opinie będą bez sensu szczególnie, że znajomy , który też jeździł 1h przede mną był nim zachwycony a ja zupełnie odwrotnie dla mnie to taka taczka ...bez urazy

proponuję także zrobić test np. pójść do triumph'a i zamówić sobie np. podkładkę za 3zł i to samo w BMW... może teraz jest lepiej ...

Ostatnio edytowane przez mdxmd : 20.09.2015 o 23:36
mdxmd jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem