Cytat:
Napisał fabrizio13
uwaga uwaga uwaga
NASTĄPIŁY ZMIANY CO DO LOKALIZACJI ZLOTU
Niestety dostałem dzisiaj telefon z nadleśnictwa z Międzyrzecza, ze jak się tam pojawimy to będą nas karać mandatami, bo wiata grozi zawaleniem i oni na taki zlot w tym miejscu nie wyrażają zgody. To jest decyzja pana komendanta Jerzego Pawliszaka  
Nic straconego bo byłem na to przygotowany i mam inną lokalizacje blisko Skwierzyny, mamy do dyspozycji tak zwaną Lisia Polane od leśnika ze Skwierzyny. Za wstęp niestety trzeba płacić 5,10 zł od osoby za dobę    Auta 25 zł  ale mamy tam wiatę, opał i nikt nas nie pogoni. Dodatkowo jest blisko do trasy off, którą miałem zamiar robić i jest bardzo ciekawy bunkier, jakieś 100 metrów od polany   
By tam dojechać musicie zjechać z autostrady S3 przed Skwierzyną, jadąc od strony Gorzowa, przy samym wyjeździe z S3 skręcimy w prawo i 50 m dalej jest wjazd do lasu po lewej stronie. Tam najlepiej zadzwonić do mnie   :
52.575218, 15.430933 Powinno być to ale jutro sprawdzam na żywo bo będę tam
|
Dojazd jest bajecznie prosty. Ze Skwierzyny kierujemy się na Kostrzyn i na nowym rondzie jest 3 zjazd na Stary Dworek. Jakieś 2 km prosto, aż dojedziemy do mostu. Tam można zadumać się nad niskim stanem rzeki, a 50m za mostem kręcimy w prawo przez zielono-biały szlaban i jesteśmy na uroczej polanie.
Bawcie się grzecznie