Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08.12.2015, 19:02   #146
zipo
Gość

Online: 0
Domyślnie

Quote:
Originally Posted by zipo
Wjechales do wulkanu w welnianym kubraczku?,
Chce czytac czytac az padne! Przelej na ekran uczucia ,ktore zebrales.Jesli wprawia mnie w wibracje..
Zaplace

Relacja się pojawi, obiecuję Po prostu...pisarz ze mnie lichy, a nie chcę odwalić chały. Z tej też uwagi muszę co nieco ogarnąć temat relacji jako takiej, bo opcja "siadam i piszę" odpada na razie. Postaram się zrobić tak, żeby przed końcem roku już coś się pojawiło

A jeżeli Cię zipo wprawi w wibracje, to nie mi, tylko jakimś dzieciakom puść kasiorę, albo komuś kto planuję taką wycieczkę

Bedzie jak mowisz
NIech no tylko Twoim sladem moj duch sie wzbogaci a szczesliwosc poczujac, nie dbam o mamone i wydam gdzie wskazesz.Proszem mocno tez,by bylo cos o tym, czy bylo goraco...
Nie w wulkanie bo pewnie bylo ale wtedy, gdy zwedziles delikatnego "Plecaczka", ktory sila rzeczy i strachem nieznanego, przylgnac musial niechybnie do Ciebie Ty tam.."Plecaczek" blisko,na drodze slisko..
Cos wtedy sie dzialo, gdy zblizylo sie do ciala cialo.Wiem,ze goraco bylo , ale jak to sie zakonczylo?
Kumasz ? ...momenty musza byc takie i pikanterii dodawaj.Cie bardzo ale to bardzo pleassse..

Cierpliwie poczekam
  Odpowiedź z Cytowaniem