Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29.02.2016, 22:00   #26
maciej33

Miasto: sulechow-londyn
Motocykl: RD04
maciej33 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 3 dni 8 godz 15 min 48 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wolly Zobacz post
nie wkładam ,Tankcover w zamyśle służył do mocowania tangbaga takie ładniejsze mocowanie , sama sukienka ma się jak kwiatek do kożucha , przy glebie nawet parkingowej przez korek wylewa się Pb która wsiąka w piękną wyściółkę(podszewkę z gąbki), natomiast między drugą skórą a pięknym org. lakierem zbiera się cały syf który działa jak pasta polerka raz mokro raz sucho jak papier scierny tylko nie mów że jest dopasowany na zakładkę nawet suche muchy które tam wpadną robią po czasie odpowiedni klimat. Ale ja nikomu nie zabraniam upiększania maszyny tyle tylko że dla mnie, to trąca armaturą łazienkową brakuje tylko frędzli i spacerówek lub parapetów jak kto woli.
P.S. ładna ta RD03 ja osobiście bym nie jeździł bo się zużywa , to tak jak z oryginalną M-ką można jeździć lub tylko zawozić na lawecie dla cmokających jaki to oryginał, oczywiście że nie mówimy o topieniu w błocie tylko jeździe np na Rajd Podlaski lub Qciny ale to za jakiś czas
Co ty chlopie palisz
"Tankcover " czyli jak sama nazwa wskazuje z obcego jezyka
"oslona na zbiornik"czyli w zamysle oslona na zbiornik :-D
Juz nie zazdrosc ,jak ktos bedzie chcial sobie kaktusa zasadzic przy liczniku to jego sprawa
.Pomysl bardzo fajne ze mozna zrobic cos za polowe ceny
Ja bym dalej proponowal gumy ,w stylu jak do szelek
maciej33 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem