Cytat:
Napisał Smierzu
JOŁ
Wczoraj zaliczyłem jazdę tesówką nowej AT w manualu oto moje subiektywne spostrzeżenia.
Łączna trasa jaką zrobiłem miała około 50km i obejmowała szybki przelot na obwodnicy Wawy a następnie ubłocenie świeżynki na terenie przylegającym do lotniska Okęcie
Najpierw co na duży minus:
Pierwsze co się rzuca zaraz po zajęciu miejsca za kierą, to przy moich 191cm brak komfortowej pozycji tj. kąt zgięcia kolan jest za duży. Do pełni szczęścia podnuszki musiałyby powędrować o około 5cm do dołu(albo siodło jeszcze do góry a było już niestety na maxa)
Następnie szyba powinna byś wyższa bo przy 140 urywa łeb od turbulencji.
Trochę za miękko było zestrojone przednie zawieszenie co skutkowało sowitym nurkowaniem przy ostrym hamowaniu.
Jakość plastików jest tragiczna! jak do motocykla tego typu można zamontować taki gównolit!
Opony z którymi wychodzi z fabryki na asfalcie trzymają świetnie ale na błotko, nydyrydy - jedynie such szuter to wszystko co mogą z siebie dać,
mimo wszystko podjechałem bez większego trudu pod górkę spotterską  .
|
Wszystko, poza plastikami, załatwiasz akcesoriami (zarówno szyba jak i siedzenie wyższe są chyba w ofercie Hondy nawet). Zawieszenie sobie regulujesz, opony zmieniasz

Dla mnie (178 cm) pozycja za kierownicą jest idealna, czy to siedzę, czy to stoję. Każdemu nie dogodzisz