Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23.04.2016, 08:09   #25
Mallory

Mallory's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Poznan
Motocykl: RD04
Przebieg: kto wie
Mallory jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 1 tydzień 2 dni 9 godz 34 min 31 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał emilxtz Zobacz post
... odwala na punkcie Green peace
Ani o słupek graniczny ani o green peace ... no uwielbiam po prostu jak ktoś mi wsadza (a serce mam po prawej stronie) w usta to czego nie powiedziałem, albo nad-interpretuje. Polecam jakiś gabinet psycho otworzyć - wtedy się z interpretacją będzie można wyżyć.
Jeszcze raz:
u...j mnie to obchodzi z jakiego powodu ścieżka pieszo rowerowa została wytyczona (czy prawidłowo czy nie - można podyskutować w innym wątku), ale skoro już wytyczona jest to absolutnie nie zgadzam się na organizowanie tam "na lewo" rajdu enduro. Co innego jak się przejazd jakiś przez przypadek zdarzy bo innej drogi nie ma - trudno, w mieście nawet czasami trzeba chodnikiem 100 m przejechać Ale nie f..k 780 km!!! planowane w grupie.
Lepiej - jak się wczytasz w opis niektórych z tych parków (narodowych i krajobrazowych) - to ścieżki rowerowe i piesze są wytyczone - ale są rozdzielne, i jest ZAKAZ WJAZDU ROWEREM NA ŚCIEŻKĘ PIESZĄ - fajnie więcej miejsca dla enduro będzie;
I żeby wątek rajdu na Ukrainie zamknąć - nie ja z tym porównaniem wyjechałem - śledzę tren wątek i zdjęcia i chętnie bym pojechał, może w przyszłym roku się uda pojechać. Pozwalają to fajnie - też to wykorzystam. Jak jednak komuś się to skojarzyło i go sumienie pali - sam musi sobie z tym poradzić - winny jest jego mózg i jakiś tam w niem ośrodek skojarzeniowy
Dobra - ładna sobota się zapowiada - lecę rozłożyć grila na wytyczonym torze motokrosowym.

Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien.

Ostatnio edytowane przez Mallory : 23.04.2016 o 08:28
Mallory jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem