Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 17.03.2009, 20:45   #8
Maciej

Motocykl: nie mam AT już
Maciej jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 4 dni 8 godz 19 min 9 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał podos Zobacz post
a mówili koledzy nie odpalać bez sensu motóra w zimie?
Kiedy ostatnio WYMIENIALES świece? Robi sie to ustawowo co 18 tyś. (sciaga sie bak nie urywając kranika) i moze drastycznie pomóc. Przy okazji sprawdzisz połaczenia gazniki - airbox, linki ssania

A wlasnie - opisz jak ssania używasz?

No akurat jak była zima to nie byłem na tyle wyedukowany by jej nie odpalać
Świec nie wymieniałem, zapewne nie były też wymieniane od nowości (motór ma przebieg 11 300km) W sobote posprawdzam...

Ssania (srania) używam w następujący sposób: rano kiedy wstaje i zrobię poranną toaletę idę do garażu, odkręcam kurek paliwa, WŁĄCZAM SRANIE i naciskam guzik startera... w zimę motór zapalał od dotknięcia, teraz nie chcę... i czekałem tak z minutę po czym sranie wyłączałem... przejechałem się i potem każde następne odpalanie motóra do końca dnia następowało bez użycia srania... ot cała historia mojej przygody ze sraniem

Na razie nie mam za bardzo czasu sprawdzać, tylko pytam na co zwrócić powinienem uwagę, w sobotę jednak się za to wezmę

Cytat:
Napisał Kazmir Zobacz post
Małe, ale jakby Ci zostało potem trochę części po złożeniu to ja się piszę na te graty

Pamiętaj że masz pod ręką Motormaniaka, a ja też nie gryzę.....chociaż jestem z lasu....

O! a ja jestem z wawra
rozumiem że tym postem deklarujesz swoją pomoc (osobistą) w przypadku gdy za pomocą forum nie rozwiążemy problemu

Ostatnio edytowane przez Dzieju : 24.06.2012 o 09:30
Maciej jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem