Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04.09.2016, 22:19   #290
Neo
Konto zamknięte na stałe

Motocykl: RD03
Neo jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
Domyślnie

Polecam SJCam M20, na Aliexpress zestaw z dodatkową baterią, pilotem, ładowarką na dwie baterie, garścią mocowań m.in. na kask i obudową podwodną w cenach poniżej 450zł.
Kamera ma możliwości które, jak sądzę, zadowolą wiele osób. Jest sporo mniejsza od Gopro, ma świetną redukcję wstrząsów oraz korektę dystorsji (obie funkcje opcjonalne rzecz jasna, wszystko konfigurowalne z wygodnego menu). Transfery plików oraz sterowanie po WiFi przy pomocy dedykowanej aplikacji na Androida/iOS. Jakość materiału filmowego i video jest świetna. Kręci maksymalnie w rozdzielczości 2K, 4K jest interpolowane ale tak duża ilość pikseli jest dla mojego komputera nie do przerobienia przy montażu.

Nie podpinam przykładowych filmów, znajdziecie je bez problemu na YouTubie.
Wybrałem ją przez wzgląd na relację ceny do możliwości, uznałem że w tej chwili jest to optymalny model kamery w stosunku do moich potrzeb.

Zdaję sobie sprawę, że pisanie takich rzeczy jako swój drugi post na forum pachnie reklamą ale nie jestem zbyt gadatliwy i w temacie motocykli, a szczególnie królowej turystyki niewiele mam do powiedzenia, są tu mądrzejsi o wiele ode mnie. Za to z lubością oddaję się lekturze opisów waszych wypadów

Ostatnio edytowane przez Neo : 04.09.2016 o 22:30
Neo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem