z moim telefonem jest jak ze stara afryka. Dobre to i wielu to wie...
Bo skad takie ceny za 15 letni nowy telefon?
http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=...w=6310i&_sop=3
Stoi na mojej liscie dla Mikolaja
Jorge, nie gadaj za duzo bo w razie rewolucji ten telefon bedzie baardzo poszukiwany.
Paluch, kupuj rezerwy na czarna godzine bo nigdy nie wiesz czy smartfonu nie beda zdalnie zablokowane
A tak wogole to czuje sie dyskryminowany bo nikt nie chce napisac wirusa dla mojej nokii
I te smsy po zakupie karty SIM " za chwile wyslemy Ci ustawienia dla Twojego smartfona, potwierdz otrzymanie"
... i nic nie przychodzi i smutno mi sie robi.
Ciekawym jestem jak padnie na jakis czas internet, to wtedy smartfon mozna uzywac do np.. gry w weza
W sprawie zerkania na smartfony, kumplom mowie zeby tego nie robili przy piwie bo przyszli pic piwo i wqurwia mnie to niemozebnie. Kobiety maja jeszcze gorzej, szczegolnie te ktore mi sie podobaja bo mowie na poczatku ze przy mnie moze zerknac 3 razy na telefon w mojej obecnosci. Pozniej moze zerkac na niego ile chce ale bezemnie. Bo kiedys to bylo tylko jedno zerkniecie, pozniej 2, a teraz co 2 minuty 3 razy cos tam sprawdzaja. Niby kazdy mowi: nie patrze tak czesto, uzywam tylko jak trzeba, a dla mnie to brzmi jakby mowil alkoholik: ja nie pije duzo.
W Niemczech, kto chcial to zainstalowal sobie taki program zliczajacy czas uzytkowania smartfona. To sa wyniki:
pira.jpg -
tu miala byc fotka ale nie chce byc: uzytkownicy 18 - 29 korzystaja 242 minuty na dzien ze smartfona
240 minut

Przeca to jest 6 godzin!! Dziennie!! 89 dni w roku!! Fajnie jest zycie wiedzac ze sie nigdy nie umrze...
Aby nie wyjsc na marudy smartfonowego, dopuszczam uzywanie smartfonow zawodowo, czyli w godz pracy. Fajne urzadzenie, szybkie i w cholere potrafi. JA jeszcze nie nauczylem sie obslugimac dlatego nosze w plecaku malego laptopaz z internetem, kamere i kabel USB

w aucie mam stare navi, na moturze jezdze na oko
I zeby nie odchodzic od watku, wszystkim innym polecam zakup nokii 6310i. Zdzierzy naprawde wiele, coraz wiecej ludzi mowi " masz najlepszy telefon", kumple dzwonia do Ciebie bo wiedza ze albo sms albo dzownienie i czesto wybieraja to drugie. Szef w pracy wysle mejla do wspolpracownika ze smartfonem bo na PEWNO go przeczyta, a ja dopiero rano.
Jak widac same zalety ze starego poczciwego zelastwa